Nasz Team
Szanowny Gościu.
Jeżeli:
- jesteś zainteresowany przyłączeniem do Naszego zespołu,
- masz jakieś pytania,
- chciałbyś poznać bliżej Nasz team
- chcesz złożyć podanie?
Ten wątek jest stworzony specjalnie dla Ciebie. Na wszelkie zagadnienia postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej i w jak najbardziej zadowalający Cię sposób.
Gość
placu napisał:
Szanowny Gościu.
Jeżeli:
- jesteś zainteresowany przyłączeniem do Naszego zespołu,
- masz jakieś pytania,
- chciałbyś poznać bliżej Nasz team
- chcesz złożyć podanie?
Ten wątek jest stworzony specjalnie dla Ciebie. Na wszelkie zagadnienia postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej i w jak najbardziej zadowalający Cię sposób.
Czesc jestem zainteresowany wstąpieniem do waszego zespołu, i mam pytanie o to ile wynosi wpisowe i jakie sa obowiazkowe wplaty do zespolu. A tak poza tym mój nick to qlimaxpl jak byscie chcieli mnie sprawdzic czy sie nadaje tylko nie wyzywajcie mnei od razu to narazie
Gość
pisze to podanie z celem takim byscie pszyjeli mnie do waszego zespolu sporo gram mam czas na gre i poznalem paru z waszego zespółu sami mi napisali bym spróbował i napisał podanie
Gość
Witam,
Jestem bardzo zainteresowany przylaczeniem sie do waszego teamu. Widac od razu ze bedzie z tego cos duzego i porzadnego. Ja niedawno zaczalem grac , ale mam czas i czesto wchodze. Moj nick Bahl.
Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.
Slawek
Gość
Witam,
Chcialbym sie przypomniec , poniewaz caly czas czekam na odpowiedz od was. Bardzo prosze o przyjecie mnie do waszego zespołu.
Pozdrawiam
Bahl